SHV voor specialisten

Soms ontbreekt nét dat stukje kennis of moeten een paar speciale vaardigheden geoefend worden om weer helemaal bij te zijn. Voor specialisten hebben wij een aantal verdiepingstrainingen ontwikkeld. Op aanvraag ontwikkelen wij maatwerktrainingen die exact aansluiten bij de behoefte van uw specialisten en organisatie.

                    Ins en outs van het vtlb    →

                    Financieel gedrag beïnvloeden  →

                    Begeleid budgetbeheer      →

                    Preventie en vroegsignalering    →

 

 

Doelgroep Medewerkers van een bedrijf of organisatie die zich als team, theoretisch en/of praktisch, verder willen ontwikkelen op specifieke onderdelen van de schuldhulpverlening. 
Doel Het ontwikkelen van professionele vaardigheden op deelgebieden van de schuldhulpverlening die in de dagelijkse eigen werkpraktijk van toepassing zijn.
Aantal lessen Afhankelijk van het project. De eigen vraagstelling en de te bereiken doelen van de organisatie zijn uitgangspunt voor (het maken van de) de inhoud van de trainingen.
Groepsgrootte 1 tot 15 deelnemers.
Investering De kosten zijn afhankelijk van het te bereiken doel en inhoud van het traject.
Lesmateriaal Het digitale lesmateriaal is voor het doel van de training ontwikkeld.
Locatie Een ruimte met genoeg zitplaatsen, schrijftafels en een whiteboard of beamer. Voor de concentratie van de deelnemers zijn rust, daglicht en frisse lucht vereisten. De trainingen worden alleen in-company aangeboden.

Wanneer u het aanvraagformulier invult nemen wij graag contact met u op voor een offerte op maat.