Mensen met schulden

Begeleiding door Schuld-en-Bewust

Wanneer je financiële problemen hebt is het verstandig daar zo snel mogelijk een oplossing voor te vinden. Door op deze website te kijken heb je de eerste stap naar een schuldenvrije toekomst al gezet.

Wanneer je er zelf niet gemakkelijk uitkomt, is het slim om Schuld-en-Bewust in te schakelen. Bij ons bepaal je zelf hoe je jouw eigen schulden wilt oplossen. Wij begeleiden je naar een schuldenvrije toekomst en helpen je om schulden in een zo kort mogelijke tijd terug te betalen.

Werkwijze

Wij begeleiden je als coach, niet als trainer. Je maakt je eigen keuzes, deze bepreken wij met je en besluiten gezamenlijk welke koers het beste is. Je blijft volledig de baas over je eigen geld en krijgt praktische kennis, tips en trucs om beter met je schulden en schuldeisers om te kunnen gaan. Ons doel is om je weer zo snel mogelijk financieel zelfstandig te maken.

In een eerste gesprek bepalen wij wat de beste manier is om verder te gaan. Je kunt individueel begeleid worden, maar ook is het mogelijk om samen met anderen aan je schulden te werken. Er wordt zo snel mogelijk gezorgd voor een plan van aanpak, waarin de afspraken staan die met jou gemaakt worden. Al heel snel daarna wordt je geholpen bij het maken en bijhouden van een budget, zodat je ziet wat je financiële situatie is. Na de coachingsperiode kijk je heel anders naar je (financiële) werkelijkheid.

Snel resultaten boeken

Schuld-en-Bewust heeft een methodiek ontwikkeld waarmee je snel inzicht krijgt in je financiële situatie. Je leert op een goede manier met schuldeisers te onderhandelen. Je leert betere financiële keuzes te maken en op korte termijn geld vrij te maken om schulden af te betalen. Door inzicht en een betere relatie met je schuldeisers vermindert de stress en zal je snel beter kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Zelfredzaamheid

De formule waarmee Schuld-en-Bewust werkt is niet zo maar gekozen. Door te leren en te doen krijg je meer vaardigheden om je financieel gedrag te veranderen. Om echt zelfredzaam te worden is het noodzakelijk om je bewust te zijn van de effecten van je gedrag.